Uusista bussireiteistä voi antaa toiveita maaliskuun loppuun asti.

Imatra lisää bussivuoroja kauppansa menettävälle Sienimäelle

Asiointibussi kiertää joulukuun alusta lähtien Sienimäen kautta joka arkipäivä. Muutoksella kaupunki vastaa tilanteeseen, jossa ruokakauppa lopettaa toimintansa Sienimäellä.

Imatran kaupunki lisää Sienimäen kautta kulkevia linja-autovuoroja. Joulukuun alusta lähtien asiointibussi kulkee Sienimäeltä myös kaksi kertaa päivässä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, kun tähän asti se on kulkenut vain tiistaisin ja torstaisin.
 
– Nämä kuusi lisävuoroa viikkoon saadaan ajamalla Tainionkosken kautta kaupoille menevä asiointibussi Keskusasemalta ensin Sienimäelle ja sitten takaisin Vuoksen länsipuolelle. Mustalammen ja Karhumäen kautta kulkevan asiointibussin aikataulu muuttuu hieman. Muutoksista reittiin ja aikatauluun kerrotaan lähiaikoina, kertoo kaupungininsinööri Päivi Pekkanen.
 
Kaupunki reagoi tilanteeseen nopeasti. Tieto kaupan sulkemisesta 14.12. kerrottiin viime viikolla.
 
– Upea juttu, että saamme paikattua sienimäkeläisten tilannetta, kun kauppa sulkee ovensa. Idea tähän tuli reittiä ajavalta linja-autonkuljettajalta. Eli erityinen kiitos hänelle tästä, kiittelee Päivi Pekkanen.

Muutosta ehdottanut kuljettaja on Markku Rita.
 
Lisätietoja kaupunkikehitysjohtaja Topiantti Äikäs, topiantti.aikas@imatra.fi, p. 020 617 2204

 

Lisätty kuljettajan nimi 13.11. klo 8:51