Mari Routti

Projektipäällikkö Mari Routti aloitti tänään

Päiväkoti- ja kouluverkkoprojektin vetäjä uskoo yhteistyöhön. Heti alussa hän kiertää kuulemassa henkilöstön ajatuksia.

Mari Routti aloitti tänään Imatran päiväkoti- ja kouluverkkouudistuksen projektipäällikkönä.

Kasvatustieteen maisteri Routti tulee johtamaan Imatran historian suurimpiin kuuluvaa investointikokonaisuutta, jolla tähdätään kolmen tulevaisuuden koulukeskuksen tekemiseen. Koko valtakunnan mitassakin Imatran uudistus on merkittävä.

Routti uskoo yhteistyön voimaan.

-Toivon, että minuun otetaan matalla kynnyksellä yhteyttä. Kierrän heti alussa kaikki yksiköt, joille tiloja suunnitellaan. Haluan tavata rehtorit sekä koulujen ja päiväkotien henkilökunnan ja kuulla mitä he tältä projektilta odottavat. Toivottavasti saan mahdollisimman nopeasti käsityksen siitä, millainen tarkennettu toimintasuunnitelma projektin sujuvaksi läpiviemiseksi tarvitaan.

Routti  aloitti jo työskentelyn uudistuksen ohjausryhmän kanssa.

-Monien osahankkeiden päällekkäisyys ja toimeenpano asettaa haasteet. Pyrkimykseni on se, että voin riittävän ajoissa kertoa esimerkiksi tilojen käyttäjille, mitä tietoa tarvitsen, jotta päätöksentekijät saavat tarvittavaa materiaalia.

Projektipäällikön tehtävä on kaksivuotinen. Se ajoittuu vuosille 2018-2020. Projektipäällikkö toimii linkkinä kaupungin, poliittisten päättäjien, tilojen tulevien käyttäjien ja rakennuttajan välillä. Mari Routin esimies on kaupunginjohtaja.

Routti on virkavapaalla Lappeenrannan opetustoimen johtajan virasta.

 

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Mari Routti , 040 8372646, mari.routti@imatra.fi