Myönteisen Imatra –kuvan edistäjän palkinto

Myönteisen Imatra-kuvan edistäjän palkintoa on jaettu vuodesta 2008 lähtien ja se myönnetään yhteisölle, joka omalla toiminnallaan on edistänyt myönteistä Imatra-kuvaa myös valtakunnallisesti.

Imatra 70 -juhlavuonna palkinto myönnettiin Imatran Golf ry:n junioritoiminnalle.

Perusteluissa todetaan, että IG:n junioritoiminta on aktiivista ja vetäjät hyvin sitoutuneita. Toiminnalle on myönnetty golfliiton laatuseuramerkki. Laatuseuramerkki perustuu juniorigolfohjelman noudattamiseen ja sitä kautta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. 

Imatran Golfin junioritoimikunnan tavoitteena on luoda golfista kiinnostuneille junioreille mukavia ja hauskoja elämyksiä golfin parissa. Treeneissä ei vain seistä pallon vieressä, vaan lapsista ja nuorista kehitetään taidokkaita perusliikunnan moniosaajia ja siinä samalla myös golfareita.

Tavoitteena on luoda hauskaa junioritoimintaa ja samalla kasvattaa myös kilpagolfareita. Tärkeintä on kuitenkin tukea jokaista pelaajaa kohti omaa huippua ja kohti omia tavoitteita. Harrastaminen on edullista ja kaikki halukkaat voivat tulla kokeilemaan golfia.

Erityisen ansiokasta junioritoiminta on kaikkien mukaan ottamisella. Erityislapsille perustettu golfryhmä toisena paikkakuntana ja seurana Suomessa on osoitus siitä, että golf sopii kaikille.

Related topics