Karhumäki

Salpausselän harjujen suppamaastot ja vesistöjen läheisyys tarjoavat Imatran parhaat ulkoilualueet. Ukonniemen ja Mustalammin välisessä maastossa on erinomaiset ulkoilureitit, hyvin hoidetut hiihtoladut ja uimaranta.

Asukkaita palvelevat lähikauppa ja kioski. Venesatamassa on vesiliikkumiseen liittyviä kauppoja ja huoltoliikkeitä sekä kahvilatoimintaa. Uimarannan läheisyydessä on leirintäalue ja retkeilymaja. Alueen suurin työnantaja on kylpylä, jossa on muun muassa hotelli- ja ravintolatoimintaa. Pienyrittäjistä mainittakoon kiinteistöpalveluyritys ja kiviveistämö.

Imatran hallinnollinen keskusta palveluineen sijaitsee noin 3 km:n päässä. Karhumäkiläiset viihtyvät rauhallisella asuinalueellaan. Alueen parhaina puolina pidetään Saimaan ja Vuoksen läheisyyttä ja kaunista luontoa. Mainiot lenkkipolut lähtevät lähes omasta pihasta ja vesistöt suovat hyvät mahdollisuudet erilaiseen virkistystoimintaan ja vaikkapa kalastukseen. Vanhoista puista muotoutuneet lähimetsät houkuttavat lenkille, marjaan tai sieneen.

Ei ihmekään, että Karhumäellä viihdytään!

Related topics