Tuulikallio

Tuulikallio on asuinalueena keskeisellä paikalla Imatran kaupunkirakenteessa. Lähellä Mansikkalan kauppakeskuksia ja kouluja lisäksi rautatieasema sijaitsee sopivan kävelymatkan päässä. Alueen itä- ja länsipuolella ovat suositut lähes täyteen rakennetut Tinttikallio I- ja II-omakotialueet, joissa on vielä vapaana jokunen tontti. Ruokokerttusenkadun rakentamisen yhteydessä tarjolle tuli kolme omakotitonttia, lisäksi Karhumäenkadunvarressa on vapaita tontteja. Myös Töyhtötiaisenkadulta ja Viitatiaisenkujalta löytyy yksi vapaana oleva tontti.

Alueen asemakaava määrittelee tonteille rakentamista pääpiirteittäin.
Talojen suunnittelussa tavoitteena on luontevasti maaston korkeussuhteisiin ja ympäristöön istuva pientalokokonaisuus, jossa yksilöllisesti suunnitellut rakennukset muodostavat mielenkiintoisia, toisiinsa sopivia ryhmiä.

Ruokokerttusenkatu
Tonttien osoitteet ovat Ruokokerttusenkatu 3, 5 ja 7.

Karhunmäenkatu
Tonttien osoitteet ovat Karhunmäenkatu 7 ja 9.

Töyhtötiaisenkatu
Tontin osoite on Töyhtötiaisenkatu 8 tai Sinitiaisenkuja 1

Viitatiaisenkuja
Tontin osoite on Viitatiaisenkuja 8

Tuulikallion alueen asunnot on liitettävä kaukolämpöverkkoon. Tonttien luovutusmuotona on vuokraus tai osto. Alueella on valmis vesi- ja viemäri- ja hulevesijohtoverkosto.

Tonteille tutustuminen on mahdollista omatoimisesti. Tontit on merkattu kyltein ja tonttien nurkkapisteet on merkitty puurimoin.

Tontit kartalla.

Tonttien hakulomakkeet tästä.

Lisätietoja sähköpostilla kaupunkisuunnittelu@imatra.fi.